Watch Out Theater

Watch Out theaTER

Watch OUt theaTER is in 2012 begonnen als een éénmalig amateur theaterproject. Omdat Wouter graag de monoloog "Smakelijk Kerstfeest" van Steven Berkhoff op de planken wilde brengen heeft hij contact opgenomen met Hannie van Spijk-Rijpert. Zij kenden elkaar uit de tijd dat zij beiden als speler actief waren bij de Drunense toneelvereniging ONA. Wouter vroeg Hannie of ze een regisseur kende die hem zou willen helpen met de monoloog. Hannie stelde voor dat zij dit zou willen proberen. Dit heeft geleid tot een plezierige samenwerking tussen Hannie en Wouter, die tot heden voortduurt. Vanaf het begin is Hannie regisseur en met z'n tweeën gaan ze jaarlijks op zoek naar (een) gastspeler(s). Wouter en Hannie zoeken dan een toneelstuk met voldoende inhoud, dat past bij zowel de spelers als bij de regisseur en waarvan ze denken dat het bij het publiek zal aanslaan.

In 2012 zijn Wouter en Hannie begonnen met de monoloog "Smakelijk Kerstfeest" van Steven Berkhoff. In 2013 kwam Marc van Delft hen als gastspeler versterken in de black comedy "De Hulp" van de schrijftster Maria Goos. 
Annemarie de Vrieze werd in 2015 de tegenspeelster van Wouter in de avondvullende komedie "Het verborgen bestaan van Henry en Alice" van de schrijver David Tristram. In 2016 speelde Watch OUt theaTER  het avondvullende toneelstuk "Volmaakt Geluk" van de schrijver Charles den Tex en Peter de Baan. In dit toneelstuk stonden ze met z'n drieën op het toneel: Mirjam Heiblom, Annemarie de Vrieze en Wouter Struik. Naast de twee uitvoeringen in Theaterzaal De Voorste Venne in Drunen speelde Watch OUt theaTER de voorstelling "Volmaakt Geluk" ook in de Verkadefabriek in Den Bosch.
In 2017 is Kim Ketelaars, naast Wouter Struik, als gastspeler te zien geweest in het toneelstuk "Succes"
Stuur mail   Facebook

www.watchouttheater.nl


tel. 06 - 46500490
KvK 69907323